Over Ons

Over L’anatra

Nadat mijn vader zijn zaak in Den Bosch gestopt was, is hij opnieuw gestart in Breda in 1994. In mijn jonge leeftijd ben ik ook in de zaak ingerold en heb de kneepjes van mijn vader mogen leren. Dankzij hem ben ik in gegroeid in de zaak en hebben we samen l’anatra mogen laten aan meren aan de Nieuweweg 75. Bij koment voordeel dat wij nu een mooie terras hebben.

De naam L’anatra klinkt niet alleen mooi maar heeft ook een speciale betekenis voor ons. Onze grootvader ging in Turkije vaak op eendenjacht. Traditie in Turkije was dat families vroeger een bijnaam kregen. Met de werkzaamheden van mijn grootvader was zijn bijnaam snel gekopeld.

Dominic Scott

Genieten van heerlijke Meze’s

Al meer dan 25 jaar kan je bij L’anatra terecht voor de lekkerste Turkse gerechten, maar ook voor een gezellige Turkse ambiance. De weldadige Turkse gastvrijheid wordt hier samen met de maaltijd geserveerd. In de mooiste binnenstad van Nederland vind je het leukste restaurant, dat kan geen toeval zijn. Als je er binnen komt, merk je direct waarom dat zo is: vader Osman en zoon Ertugrul Sipahi begroeten iedereen van harte en dan kan de perfect Turkse maaltijd beginnen. Zij bereiden alles zelf op traditionele wijze. Mooi uitziende verse voorgerechten en daarna de hoofdmaaltijd uit de oven of vers gebakken. Afgesloten met een mooi nagerecht en daarna nog kopje koffie of thee.