Voorgerechten
Smaakvolle gerechten uit de Turkse keuken
Koude Meze’s
Baharatlı Yağ
4,50
Ayvar
Mild gekruide diverse groentenpuree, fetakaas en olijven met brood.
6,00
Sürme peynir
Gekruide romige kaas met brood.
6,00
Siyah Zeytin Ezmesi
Zwarte olijvenpuree met brood.
6,00
Acılı Ezme
Puree van fijngesneden komkommer, pittige peper en walnoten met brood.
7,50
Haydari
6,50
Humus
Romige kikkererwtenpuree, sesampasta en diverse kruiden
6,75
Cacık
6,75
Şak Şuka
Aubergine, courgette en knoflook in tomatensaus
8,50
Ekşili Mantar
Champignons met rode zoetepeper, dille en citroen
7,00
Karışık Sürme
12,50
Salades
Çoban Salatası
9,50
Gavurdağ Salatası
Fijn gesneden salade met tomaten, komkommer, ui, olijven, peterselie en diverse nootjes
11,50
Warme Meze’s
Günün Çorbası
Soep van de dag met Turks Brood.
6,50
Sigara Böreği
Deegrolletjes gevuld met fetakaas en peterselie.
8,75
Sebzeli Bohça
Halve maantjes van deeg gevuld met gekruide groenten.
9,50
Orman İçi
Bladerdeeg gevuld met groenten variaties en lamsvlees.
9,50
Bohça
Gekruid lamsvlees, gevulde halve maantjes van deeg.
10,50
Muska
“Geluksamulet” gevuld met gehakt en walnoten.
9,00
Peynir Kızartma
Gebakken fetakaas met honing en noten.
9,75
Mücver
Gepaneerde, geraspte aardappel met honing en mosterdsaus.
8,25
Kadın Budu(Damesdijen)
Gekruide gehaktrolletjes bereid in speciale saus
10,75
Karides Güveç
Garnalen uit de oven met tomaten, ui, peper, courgette en aubergine
10,75
Kalamar
Krokante inktvisringen met een speciale dipsaus
11,50
Mozaïek
Een samenstelling van diverse koude en warme Turkse voorgerechten.
Minimaal 2 personen per tafel
p.p. 16,50